Tarieven

OVERZICHT VAN ONZE TARIEVEN

Hieronder tref je een overzicht van zowel onze massage- als onze Body & Skin Fix tarieven. Alle genoemde bedragen zijn inclusief Btw. Voor vragen over tarieven voor gecombineerde of specifieke behandelingen kun je het beste even contact met ons opnemen. 

BEZOEK UITSLUITEND

OP AFSPRAAK

Omdat wij niet altijd aanwezig kunnen zijn op het vestigingsadres van Massage Studio Hellevoet, zijn alle massages bij ons uitsluitend op afspraak. Een afspraak kan je dan ook het beste telefonisch maken. Om eventuele teleurstellingen of onduidelijkheden te voorkomen, hanteren wij simpele huisregels die je hieronder kunt lezen.

CONTANT & PINNEN

Bij ons kunt u zowel contant afrekenen als pinnen. 

MASSAGE TARIEVEN

CADEAU-BONNEN?

LEES INFORMATIE OVER ONZE CADEAUBONNEN DOOR OP DE KNOP HIERONDER TE KLIKKEN! CADEABONNEN

HUISREGELS

Onze simpele huisregels zijn van toepassing op alle behandelingen en dienen te allen tijde te worden gerespecteerd. Bij het NIET naleven van deze huisregels vindt er GEEN behandeling plaats.

 

  • U mag niet onder invloed zijn van alchohol of drugs.
  • Verzoek tot erotische behandeling wordt ABSOLUUT NIET gewaardeerd en leidt dan ook direct tot annulering van de behandeling.
  • Roken in het pand is NIET toegestaan.
  • Buitenspporig gedrag en of taalgebruik wordt niet gewaardeerd en leidt dan ook direct tot annulering van de behandeling.

THAT'S IT!