SPORT-MASSAGE

SPORT-MASSAGE

Sportmassage is voornamelijk gericht op de conditie en onderhoud van de spieren bij veelvuldige inspanning. Dit hoeft dus niet alleen bij sporters voor te komen, maar eigenlijk bij iedereen die veelvuldig intensieve inspanning verricht. Door het toepassen van verschillende massagetechnieken worden de spieren los gemaakt voor meer bewegingsvrijheid, betere doorbloeding en afvoer van afvalstoffen en vocht in het spierweefsel, waardoor blessures voortijdig kunnen worden voorkomen en of spieren sneller kunnen herstellen. Sportmassage kan dus het beste zowel voor (als warming up) als na de inspanningsactiviteiten worden toegepast.

SPIERPIJN & VERKRAMPING

Spierpijn, stijfheid en verkramping van de spieren duiden vaak op een een te trage stofwisseling van de spieren. Het vocht en de afvalstoffen in het spierweefsel wordt bij intensieve inspanning dan sneller aangemaakt dan afgevoerd, waardoor vermoeidheid, stijfheid, pijn en kramp van de spieren kan ontstaan. De sportmassage zorgt naast de versnelde afvoer van vocht en afvalstoffen tevens voor mentale en lichamelijke ontspanning. De opbouw van sportmassage begint met strijktechnieken (effleurages) op de huid met olie, waarbij de verharde plekken worden geconstateerd. Vervolgens worden diepergaande kneedtechnieken (petrisages) toegepast, welke bindweefsel en spieren losmaken, doorbloeding stimuleren en afvoer van afvalstoffen versnellen. Met diverse druktechnieken (fricties) worden verhardingen volledig weg gemasseerd. Schud- en vibratie technieken (tapotages) worden tot slot toegepast om het spierweefsel met de daar onderliggende spieren te laten ontspannen.

BENIEUWD NAAR ONZE TRENDY BODY & SKIN FIX BEHANDELINGEN?

Naast onze bekende massages biedt Massage Studio Hellevoet ook Body & Skin Fix behandelingen aan. Deze nieuwe en trendy lifestyle maakt gecombineerd gebruik van Ultra Frequentie, Infra-Rood en Electro-Lipolyse Therapie en wordt o.a. toegepast voor onderstaande doeleinden. Hierover kun je meer lezen door op de onderstaande linkjes te klikken.

- AFSLANKEN
- GEZICHTS-BEHANDELINGEN
- KLACHTEN-VERLICHTING
- FITNESS
- ALGEHELE GEZONDHEIDS-BOOST

ONZE CADEAUBON... ALTIJD EEN GEZONDE VERRASSING MET SUCCES!

Wil jij jouw partner, vriend, vriendin, kennis, familielid of collega op een gezonde manier  verrassen, dan zijn er uiteraard ook cadeaubonen voor onze behandelingen verkrijgbaar. Daarover kun je meer lezen door op het volgende linkje te klikken: Cadeaubonnen

VRAGEN OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

Voor vragen of het maken van een afspraak...Klik op de knop hieronder!

[et_bloom_inline optin_id="optin_1"]