ONTSPANNINGS-MASSAGE

ONTSPANNINGS-MASSAGE

Onze ontspannings-massage is bedoeld voor iedereen die even een moment voor zichzelf wilt creëren zonder drukte of verplichtingen, waarbij lichaam en geest weer in balans komen. Bij zowel lichamelijke als mentale vermoeidheid, verkrampte of pijnlijke spieren, helpt een ontspannings-massage om weer tot jezelf te komen. Want rust en ontspanning doet wonderen… en voelt altijd als een cadeautje voor jezelf!

EEN “BOOST” VOOR JE GEZONDHEID

Ontspannings-massage zorgt voor een verbeterde doorbloeding van weefsel en stimulatie van de lymfen, versnelde stofwisseling van de spieren en afvoer van afvalstoffen . Losse spieren hebben meer bewegingsvrijheid en ontspanning van het lichaam waardoor klachten zoals hoofdpijn, stress, slapeloosheid, vermoeidheid angsten, spierpijn in nek, rug of ledematen aanzienlijk verminderen. Tijdige goede rust en ontspanning geeft je gezondheid dus een “boost!”.

BENIEUWD NAAR ONZE TRENDY BODY & SKIN FIX BEHANDELINGEN?

Naast onze bekende massages biedt Massage Studio Hellevoet ook Body & Skin Fix behandelingen aan. Deze nieuwe en trendy lifestyle maakt gecombineerd gebruik van Ultra Frequentie, Infra-Rood en Electro-Lipolyse Therapie en wordt o.a. toegepast voor onderstaande doeleinden. Hierover kun je meer lezen door op de onderstaande linkjes te klikken.

- AFSLANKEN
- GEZICHTS-BEHANDELINGEN
- KLACHTEN-VERLICHTING
- FITNESS
- ALGEHELE GEZONDHEIDS-BOOST

ONZE CADEAUBON... ALTIJD EEN GEZONDE VERRASSING MET SUCCES!

Wil jij jouw partner, vriend, vriendin, kennis, familielid of collega op een gezonde manier  verrassen, dan zijn er uiteraard ook cadeaubonen voor onze behandelingen verkrijgbaar. Daarover kun je meer lezen door op het volgende linkje te klikken: Cadeaubonnen

VRAGEN OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

Voor vragen of het maken van een afspraak...Klik op de knop hieronder!

[et_bloom_inline optin_id="optin_1"]