MASSAGES

INFORMATIE MASSAGES WERKWIJZE EN HUISREGELS

Op deze pagina vindt je informatie over onze massages, werkwijze en simpele huisregels. Wij hebben geprobeerd deze informatie zo simpel en helder mogelijk te houden, echter indien je na het lezen van deze pagina nog vragen hebt, kan je contact met ons opnemen. In dat geval zijn wij uiteraard graag bereid al jouw vragen persoonlijk te beantwoorden. 

BEZOEK UITSLUITEND

OP AFSPRAAK

Omdat wij niet altijd aanwezig kunnen zijn op het vestigingsadres van Massage Studio Hellevoet, zijn alle massages bij ons uitsluitend op afspraak. Een afspraak kan je dan ook het beste telefonisch maken. Om eventuele teleurstellingen of onduidelijkheden te voorkomen, hanteren wij simpele huisregels die je hieronder kunt lezen.

EERSTE BEZOEK 10 MIN VOOR AFGESPROKEN TIJD AANWEZIG

Bij je eerste bezoek is het prettig om tenminste 10 minuten van tevoren aanwezig te zijn. In deze 10 minuten kunnen dan eventuele bijzonderheden en of vragen worden besproken en blijft jouw gereserveerde massagetijd optimaal benut.

JOUW PERSOONLIJK MEDISCH PROFIEL

Omdat ieder persoon uniek is, stellen wij jou voorafgaand aan de massage een aantal vragen (Anamnese). Hierbij kan je denken aan eventuele lichamelijke klachten, medicijngebruik, allergieën, ondergane operaties, geestelijke gesteldheid etc. Op basis van jouw persoonlijk medisch profiel, zal de massage dan optimaal kunnen worden afgestemd.

ANNULERING VAN DE MASSAGE-AFSPRAAK

Wanneer je verhinderd bent of de massageafspraak wilt verzetten, kan je dit het beste zo tijdig mogelijk aan ons door te geven. Hierdoor zijn wij beter in staat, om voor al onze klanten een planning te realiseren die zo dicht mogelijk aansluit op hun wensen.

NOG GEEN PIN…ALLEEN CONTANT AFREKENEN

Wij hebben nog geen mogelijkheid tot pinnen. Je kunt bij ons nu nog alleen contact betalen. Wel is er een pinautomaat bij ons om de hoek. Mocht je gebruik willen maken van deze pin automaat, dan kan je dit het beste voorafgaand aan de massage te doen. Op deze wijze kunnen wij de wachttijd voor een eventuele volgende klanten tot een minimum beperken.

HUISREGELS

Onze simpele huisregels zijn van toepassing op alle behandelingen en dienen te allen tijde te worden gerespecteerd. Bij het NIET naleven van deze huisregels vindt er GEEN behandeling plaats.

 

  • U mag niet onder invloed zijn van alchohol of drugs.
  • Verzoek tot erotische behandeling wordt ABSOLUUT NIET gewaardeerd en leidt dan ook direct tot annulering van de behandeling.
  • Roken in het pand is NIET toegestaan.
  • Buitenspporig gedrag en of taalgebruik wordt niet gewaardeerd en leidt dan ook direct tot annulering van de behandeling.

THAT'S IT!

 

 

BENIEUWD NAAR ONZE TRENDY BODY & SKIN FIX BEHANDELINGEN?

Naast onze bekende massages biedt Massage Studio Hellevoet ook Body & Skin Fix behandelingen aan. Deze nieuwe en trendy lifestyle maakt gecombineerd gebruik van Ultra Frequentie, Infra-Rood en Electro-Lipolyse Therapie en wordt o.a. toegepast voor onderstaande doeleinden. Hierover kun je meer lezen door op de onderstaande linkjes te klikken.

- AFSLANKEN
- GEZICHTS-BEHANDELINGEN
- KLACHTEN-VERLICHTING
- FITNESS
- ALGEHELE GEZONDHEIDS-BOOST

ONZE CADEAUBON... ALTIJD EEN GEZONDE VERRASSING MET SUCCES!

Wil jij jouw partner, vriend, vriendin, kennis, familielid of collega op een gezonde manier  verrassen, dan zijn er uiteraard ook cadeaubonen voor onze behandelingen verkrijgbaar. Daarover kun je meer lezen door op het volgende linkje te klikken: Cadeaubonnen

VRAGEN OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

Voor vragen of het maken van een afspraak…Klik op de knop hieronder!

[et_bloom_inline optin_id="optin_1"]